Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in 's-Hertogenbosch of omgeving om je kantoorpand of bedrijfsruimte schoon te maken? Of zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf om de ramen van je kantoor te laten wassen?

Schoonmaakbedrijf Lurling Facilitaire Diensten

Schoonmaakbedrijf Lurling Facilitaire Diensten uit Den Bosch is een echte schoonmaakprofessional. Dankzij ons uitgebreide team, vakkennis en professionele apparatuur kunnen wij zowat iedere klus aan.

Met een flexibele houding en een efficiënte werkwijze gaan wij doeltreffend en snel te werk, zodat er zo min mogelijk hinder ontstaat. Schoonmaakbedrijf Lurling Facilitaire Diensten inschakelen kan al tegen een tarief op maat.

Onze schoonmaakdiensten:

  • Schoonmaken van bedrijfspanden en kantoren
  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Allerhande schoonmaakwerkzaamheden

Gevelreiniging

Zeker als je als bedrijf een groot pand of kantoor hebt, is het schoonmaken van deze grote oppervlakte een grote klus. Dat geldt ook voor een stukje gevelreiniging. Het wordt al snel vergeten, maar de gevel van een bedrijfspand is vaak het eerste wat klanten of zakenpartners zien. En die moet er dus ook degelijk en verzorgd uitzien. Dankzij jaren ervaring weet Schoonmaakbedrijf Lurling Facilitaire Diensten hoe zij iedere soort gevelreiniging aan moeten pakken. Gevelreiniging gebeurt bij ons dan ook door ervaren schoonmakers met de juiste schoonmaakmiddelen- en materiaal. Ben je benieuwd naar onze service op het gebied van gevelreiniging? Neem dan contact op met ons.


Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Glasbewassing

Heb je een kantoorpand of bedrijfsruimte met veel ruiten? Dan moeten die ongetwijfeld schoongemaakt worden. Professionele glasbewassing zorgt ervoor dat dit op een vakkundige en snelle manier gebeurt. Zodat het bedrijf geen hinder ondervindt. Voor professionele glasbewassing ben je bij Schoonmaakbedrijf Lurling Facilitaire Diensten aan het goede adres: wij hebben dankzij onze ervaring al vele ruiten van bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf mogen wassen. 

Vloeronderhoud

Ongemerkt maken we per dag vele meters over onze vloer. Of dat nu thuis of op het werk is. Een vloer loopt hierdoor wel enige slijtage op. Vloeronderhoud is dan ook noodzakelijk om langer te kunnen genieten van je vloeren. Of dit nu om parket, tapijt of tegels gaat: vloeronderhoud periodiek of jaarlijks uit laten voeren kan zelden kwaad. Dankzij de vakmensen van Schoonmaakbedrijf Lurling Facilitaire Diensten en onze professionele apparatuur en werkwijze kunnen wij ieder type vloeronderhoud aan. 

Zakelijke schoonmaakdiensten

Zoek je een schoonmaakbedrijf voor een doelgerichte en professionele schoonmaak van je bedrijfspand of kantoorruimte? Schoonmaakbedrijf Lurling Facilitaire Diensten opereert in de gehele provincie Noord-Brabant maar ook daarbuiten. Inmiddels hebben wij onszelf toegelegd op de professionele schoonmaak van diverse soorten gebouwen in het midden- en kleinbedrijf.

Dankzij onze grondige aanpak in een professionele schoonmaak, evenals open manier van communiceren met korte lijnen, weet je wat je aan ons en onze diensten hebt. Zoek je een professionele schoonmaak? Neem vandaag nog contact op om gebruik te maken van onze diensten.